Als je op het punt staat een reddingssloep te kopen, dan zul je daar niet snel spijt van krijgen. Met een reddingssloep koop je een sloep met ruimte, vaak héél véél ruimte. En dat is nou juist wat zo fijn is aan een reddingssloep.

De mogelijkheden zijn – bijna – eindeloos. Juist bij de aanschaf van een oude reddingssloep valt er veel te kiezen. Het is dus handig om vooraf een wensenlijst te maken.

Een refit van jouw reddingssloep zorgt dat je sloep weer helemaal up to date is. Voorzien van alle gemakken zoals een koellade, stereo-installatie, mooie kussens en een goede buiskap creëer je je eigen parel op het water!

Met onze website, winkel en enthousiasme helpen we je graag om je sloep nog mooier te maken. Ook helpen we je graag bij het aankopen van je sloep of reddingssloep. We werken samen een leverancier die voor jouw dé reddingssloep zoekt die bij je past. Voor ieder budget en van een basisuitvoering tot luxe! Kijk eens rond in onze winkel en neem contact op voor meer informatie!